среда, 27 септембра, 2023
НасловнаНЕКАТЕГОРИЗОВАНОБИВШИ ШЕФ ИЗРАЕЛСКЕ СЛУЖБЕ Хрвати су палицама разбијали лобање Србима!

БИВШИ ШЕФ ИЗРАЕЛСКЕ СЛУЖБЕ Хрвати су палицама разбијали лобање Србима!

Јаков Кедми говорио је о сукобима у бившој Југославији, а снимак је последњих дана постао веома популаран на интернету.
Јаков Кедими
Јаков Кедми, бивши шеф израелске обавештајне службе „Натив“, основане ради повезивања са Јеврејима Совјетског Савеза и земаља Источне Европе.
Експерт за војно-политичка питања и међународну политику, гостовао је крајем године на руској телевизији „Русија 1“ у популарној емисији

„Вече са Владимиром Соловјовим“ и говорио је о сукобима у бившој Југославији, а снимак је последњих дана постао веома популаран на интернету.

 Југославија је разбијена да би се ударило на Србију и да би се спречили будући, специјални односи између Србије и Црне Горе са Русијом.

Главни циљ је да Балкан остане изван руског утицаја – почео је Кедми.

Он је изјавио да је распад Југославије (на Западу) дуго планиран и да су му Словенци који су били у врху обавештајних служби у Југославији, причали о албанским терористичким акцијама на Косову, а онда се вратио на грађански рат у Југославији.
– Балкан је веома компликован регион, тамо праведника није било, био је грађански рат и Срби су добро знали шта су им Хрвати урадили за време II светског рата! Хрвати су убијали Србе и Јевреје, милион људи су убили само зато што су Срби – подсетио је Кедми.
На опаску другог госта у емисији, да су то радиле усташе, а не Хрвати, Јаков Кедми је узбуђено одреаговао и рекао да мисли на Хрвате, а онда се умешао и водитељ.
– Ја мислим да Јаков одлично зна шта говори и да добро влада руским језиком да би могао да се изрази како жели – рекао је Соловјов.
Јаков Кедми је потом почео да описује усташке злочине над Србима.
– Они су водили ка рекама мушкарце, жене и децу, разбијали им лобање огромним палицама, а онда их бацали у реку! То је традиционална хрватска егзекуција! И
Хрвати су почели распад Југославије – рекао је он.
Кедми је рекао и да су Хрвати и Муслимани били следбеници Хитлера и додао да су „90 одсто муслиманског Хитеровог батаљона чинили муслимани из Босне“.
– На њиховој страни су деведесетих били људи плаћени и наоружани од стране Бин Ладена, људи из Авганистани и Чеченци! Сав терористички шљам света се скупио и ратовао против Срба у Босни.
Нико не говори о Србима који су спаљивани у црквама у Босни и на Косову!
То је био грађански рат, није било праведника, али за све се криве само Срби – изјавио је Кедми на ивици суза.
Он је подсетио и на Хашку одлуку да Милошевић није умешан у злочине у Хрватској и Босни и Херцеговини.
– Али, нико о томе не говори – упозорио је Кедми.
Потом, он је говорио о нечињењу Мадлен Олбрајт приликом геноцида у Руанди, а додао је и да је Русија издала Србе и да они због тога иду у НАТО и у Европу.
– Да је тада била ова Русија, ништа се не би десило у Југославији и нико не би пипнуо ни Србе, ни Хрвате, нити било кога – изјавио је он.

 

Младић је спасио Србе у Босни!

Кедми је, у истој емисији, навео и да је „Ратко Младић спасио Србе у Босни и Републику Српску и да није било њега, не би било Срба у Босни и не би било Републике Српске“.

ИЗВОР: вечерње новости

ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ

НАЈВЕЋА ВАТИКАНСКА ЛАЖ: Византија никада није постојала!

Термин Византија или Бизант измислио је немачки "историчар“ Хероним Волф 1557. године, причу је раширио Монтескје и ватикански агенти који су хтели да славу...

ИСТИНА ЗАТАШКАВАНА 102 ГОДИНЕ: Хајдук из Сплита су основали Срби!

Само име клуба "Хајдук" доста говори о пореклу. Наиме, хајдуци по Далмацији и Истри били су познати Срби који се помињу и у народним...

Србска азбука и Србица АЗ БУКИ ВЕДИ…

Аз Буки Веди … Српско писмо — ћирилица — од првог разреда основне школе учи се из књиге БУКвар, а као прво учи се АЗ...

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

НАЈПОПУЛАРНИЈЕ

НЕДАВНИ КОМЕНТАРИ